Het Open Monumentencongres vindt plaats op 15 maart 2018 in het  Iers College, Leuven.

Adres
Iers College
Janseniusstraat 1
3000 Leuven

Het historische Iers College in Leuven werd 400 jaar geleden gesticht. Het huisvest tegenwoordig The Leuven Institute for Ireland in Europe. Het gebouw werd gerestaureerd met oog voor authenticiteit, waardoor je nog een unieke kloostersfeer voelt. De 17de eeuwse kapel is omgetoverd tot een knap auditorium en in verschillende ruimtes heb je prachtig zicht op de uitgestrekte tuin.

Tarief

Vroegboektarief: €75 (geldig tot 17 januari)
Normale tarief: €95, inclusief lunch en receptie
Partnertarief: €60 (geldig voor kennispartners en partners uit het Netwerk Open Monumenten) Twijfel je of je in aanmerking komt voor dit tarief? Raadpleeg dan deze lijst.
Vrijwilligerstarief: €60 (geldig voor vrijwilligers en gidsen van Herita)
Studententarief: €60 (op vertoon van geldige studentenkaart)

Alle tarieven inclusief congresmateriaal, lunch, receptie en input van 24 sprekers in lezingen, workshops en belevingen die hun ervaringen en concrete tips willen delen met collega’s.

Met de trein
Het Iers College ligt op 20 minuutjes van het station van Leuven.

Je reisroute kan je bekijken via http://www.belgianrail.be/nl.

Met het openbaar vervoer
Er is een bushalte gelegen op 350 meter van het Iers College aan de Sint Michielskerk. Vanaf station Leuven neem je bus 2 (Naamsepoort/Heverlee) tot aan de halte Leuven Sint-Michielskerk. De bus brengt je – 4 haltes – in ongeveer 7 minuten van aan het station tot aan de kerk.

Je reisroute kan je bekijken via https://www.delijn.be/nl/.

Met de auto
Neem op de Brusselse ring aan het knooppunt in Sint-Stevens-Woluwe de E40 in de richting Leuven-Luik. Volg daarna bij de splitsing de richtingaanwijzers voor de E314 Genk-Hasselt-Leuven. Neem afrit 15 Leuven en rijd daarna rechtdoor op de N264/Koning Boudewijnlaan. Aan het Voerviaduct/N264 rijd je opnieuw rechtdoor naar de Kapucijnenvoer. Daar sla je rechtsaf naar de Minderbroederstraat en even daarna sla je opnieuw rechtsaf naar de Parijsstraat. Aan het einde van de Parijsstraat vindt u het Pater Damiaanplein. Let op: parkeergelegenheid in de Leuvense binnenstad is zeer beperkt.

Parking
Een betalende parkeergarage bevindt zich op 5 minuten van het Iers College.

Op hotel

Blijf je als congresdeelnemer graag in de buurt van het Iers College overnachten? In onderstaand hotel genieten onze congresdeelnemers korting.

Begijnhof Hotel ****
Tervuursevest 70
3000 Leuven
(op 10 minuutjes van het Iers College)

Wanneer je de boekingscode gebruikt heb je recht op het meest voordelige tarief.

Boekingscode: Direct2018
Boeken via: www.bchotel.be